dimarts, 22 de novembre del 2016

El TÀG tanca temporada aquest diumenge amb la trepidant comèdia 'Chefs', de la companyia Yllana

Aquest diumenge 27 de novembre, a les 18 h, el Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), tanca la temporada 2016, amb una de les propostes més humorístiques i delirants del panorama actual: Chefs, de la companyia Yllana (Pagannini, Brookers, Muu!,...).

Aquest espectacle d’humor gestual, amb infinitats d’escenes trepidants i amb interacció amb el públic, tracta sobre el fascinant món de la gastronomia, a través de la història d’un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i que ha de confiar en un absurd equip de cuiners per crear una recepta espectacular i innovadora, i així poder mantenir les estrelles del seu restaurant. Alhora fa un recorregut per diferents facetes del món de la cuina, com la relació amb els aliments que ingerim, els animals que ens alimenten o les diferents cuines i sabors del món. Veurem els egos, la competició entre aquests "cuiners estrella" i tot el que amb molt de gust va caient a la cassola de l'humor d'Yllana.

Les entrades es poden aconseguir a un preu de 13 euros i 10 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada