dimarts, 19 de juliol del 2016

El Festival Internacional de Música Pau Casals continua dissabte amb l’Orquestra Camerata XXI

Després de l’èxit del concert inaugural del 36è Festival Internacional de música Pau Casals del passat dissabte a càrrec de la violoncel·lista Marie Elisabeth Hecker i el pianista Michail Lifitis, aquest proper 23 de juliol arriba la segona cita de la programació del FIMPC: l’Orquestra Camerata XXI, dirigida, en aquesta ocasió, per Òscar Colomina.

En el concert d’aquest proper dissabte 23 de juliol (20:30h), el públic podrà escoltar el Divertiment per a cordes KV 138 de W.A. Mozart, de difícil execució però alegre i carregat de bon humor; la Serenata per a cordes Op. 20 d’E. Elgar, una peça que farà sentir emoció i serenor, com si passegéssim pel camp i oloréssim el perfum de les flors; i finalment, el Divertiment per a cordes de B.Bartók, que combina la tradició amb la modernitat i, en aquest cas, el bon humor i les ganes d’agradar.

Un programa interpretat per l’Orquestra Camerata XXI, fundada el 2003 i de la qual en formen part els millors músics de les comarques del Camp de Tarragona. Una orquestra que ha anat fent camí fins a ser una de les millors orquestres de cambra de Catalunya i resident al Festival Internacional de música Pau Casals.

L’Orquestra Camerata XXI estarà dirigida pel compositor i director d’orquestra Òscar Colomina. Les seves composicions s’han estrenat al Wigmor Hall, Royal Festival Hall o al Queen Elizabeth Hall i dirigeix els ensembles a la Royal Academy of Music i la Yehudi Menuhin School.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada