dijous, 21 de juliol del 2016

Signats els convenis amb les entitats de cultura popular per a les actuacions d’aquest 2016

La Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell va acollir aquest dimecres a la tarda la signatura dels convenis amb les entitats de cultura popular que actuaran per la Festa Major, les festes d’estiu i la Fira. 



L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i els representants de les entitats van rubricar els acords de col·laboració, que van en la línia dels anys anteriors. L’alcalde va explicar que amb la signatura pública dels convenis s’ha volgut posar en valor l’agraïment de l’Ajuntament i del poble del Vendrell a aquelles entitats i associacions que treballen durant tot l’any per mantenir la identitat del Vendrell i les seves tradicions.

La regidora de Cultura, Eva M. Serramià, va afegir que enguany s’ha volgut donar més relleu a la signatura dels convenis amb les entitats de cultura com a reconeixement de la tasca que desenvolupen. També va afegir que encara està pendent l’aprovació definitiva de les bases generals per a la concessió de subvencions culturals ja que un grup municipal hi ha presentat una al·legació.
Per part dels grups de cultura popular, el president dels Nens del Vendrell, Rubén Gaón, va agrair la col·laboració i el suport de l’Ajuntament, i va explicar que cada vegada més les entitats han de buscar noves vies de finançament per costejar les seves activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada