dimarts, 21 de juliol del 2015

El Cor Lieder Càmera presenta al 35è FIMPC un concert de música sacra amb ulls del segle XXI

El proper 23 de juliol, a les 22 h, el Cor Lieder Càmera presentarà el seu programa “Música sacra amb ulls del segle xxi”, dirigit per Elisenda Carrasco al 35è FIMPC. El programa consta de la Sanctus Missae, de Josep Vila i Casañas, fundador del cor, i de la segona part, formada per obres de compositors contemporanis d'arreu del món amb un eix vertebrador: música sacra del s. XXI.

07-20 Lieder CamerawEl Cor Lieder Càmera, que commemora el seu vint-i-cinquè aniversari, ha estat dirigit per nombrosos directors de prestigi i ha col·laborat amb orquestres nacionals i internacionals. Ha estat cor adscrit al Festival Castell de Peralada i ha actuat amb la companyia Carles Santos fent gira per nombrosos festivals europeus, així com al Teatre Nacional de Catalunya, en un espectacle sobre el poeta Joan Maragall. Lieder Càmera és un cor versàtil, amb una extraordinària flexibilitat interpretativaiunaespecial capacitat de comunicació amb el públic. Des de la temporada 2012-2013, el Cor de Cambra Lieder Càmera és cor adscrit de l'Auditori i de l'Orquestra Simfònica de Barcelona.

Elisenda Carrasco, la directora actual del cor, destaca per la seva presència internacional tant en la formació com en el desenvolupament professional. La seva polivalència traça una biografia molt àmplia en àmbits com la composició, tasca per la qual ha rebut diversos premis, i la formació, impartint cursos, tallers i classes magistrals per tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada