divendres, 20 de març del 2015

Activitat familiar: Conte “Historietes de la veu” al Museu Pau Casals

Activitat familiar: Conte “Historietes de la veu” al Museu Pau CasalsEl proper diumenge dia 22 de març a les 12h del migdia, el Museu Pau Casals acollirà una vegada més, una activitat per a gaudir en família.

En aquesta ocasió, serà l’actriu i cantant Clara del Ruste qui conduirà el fil de la història fent de narradora, acompanyada en tot moment per la música i la veu de Maria Millet.

Precisament la música i la veu, en aquest espectacle, són cabdals. Cançons de Francesc Burrull i cançons populars per a la mainada seran les que utilitzarà la Clara per a fer-nos endinsar dins les seves historietes, apropant-nos, d’una manera divertida, al primer instrument que té tothom, la veu. Perquè el món està ple de veus boniques: les veus dels animals, les veus de nens i nenes que juguen al pati, veus que parlen altres llengües, veus que canten tot fent ritmes i músiques diverses... quina deu ser la més bonica de totes?

L’activitat familiar està pensada per infants de 3 a 8 anys i tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Vil·la Museu Pau Casals el proper diumenge dia 22 de març a les 12h del migdia, amb un cost de 3€ per persona (tant adults com infants). Les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant al 977.684276 (ext.1) o bé enviant un c/e a museu@paucasals.org.

Més informació a www.paucasals.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada