dimarts, 2 de febrer del 2021

La programació febrer-març del Temporada arriba amb 8 espectacles


La programació del Temporada torna aquest febrer amb una programació de dos mesos, per al febrer i el març, a l'espera de l'evolució de la pandèmia, per a poder presentar, més endavant, la següent programació corresponent a l’abril i maig. De moment, l'activitat cultural als equipaments es reprèn amb un total de 8 espectacles, molt diversos i per a públics diferents.

El primer d'ells anirà a càrrec del conegut grup 'Búhos', que estrena gira 'Teràpia col·lectiva' aquest 2021, i serà al Teatre Àngel Guimerà el proper 6 de febrer. Aquest concert s'havia de realitzar el 16 de gener, però degut a la situació de la pandèmia, es va haver de traslladar al febrer, coincidint amb l'inici de la nova programació del Temporada.

Al mateix Teatre Àngel Guimerà, el 20 de febrer, arriba una producció de la Sala Flyhard, una de les més innovadores de Barcelona. Es tracta de 'Lo nuestro', opera prima fresca, honesta i divertida d’Eu Manzanares i que que ens situa a una nit de Cap d'Any, on una família de barri obrer desitja entrar al nou any canviant la seva sort.

L'Auditori Pau Casals estrena el 2021 amb l’actuació de 'Northern Cellos', l'únic quartet de violoncels elèctric del país i un dels pocs d'Europa, que interpretaran temes variats de rock, pop, dance i metal. Un concert sorprenent i refrescant, en què el públic de ben segur que reconeixerà la major part dels temes. Serà el 27 de febrer.

El jazz també farà acte de presència a l'Auditori Pau Casals: serà el 6 de març, amb Juan Gómez 'Chicuelo', un dels millors guitarristes flamencs, i Marco Mezquida, considerat també un excel·lent pianista, amb la inestimable percussió de Paco de Mode. Aquest és un dels plats forts de la programació, que servirà també per presentar el seu segon treball, 'No hay dos sin tres'. Estrenat el 13 d'abril, és un homenatge a Paco de Mode i una consolidació de la bona sintonia entre els dos músics. La guitarra de 'Chicuelo' i el piano de Mezquida estan considerats dos dels artistes més creatius del panorama jazzístic espanyol.

L'èxit que va tenir Guillem Albà al TÀG al 2020 va fer quedar al públic amb més ganes del seu show. Per tant, al mateix equipament, el dia 13 de març, la programació portarà Guillem Albà & La Marabunta amb l'espectacle 'Jaleiu!'. Una festa d'humor, ritme i diversió, que farà esclatar de riure a tothom i desconnectar del món real.

El vendrellenc Pemi Rovirosa presentarà el 20 de març el seu primer treball en solitari, acompanyat de la banda Els Invictes, un cúmul d'energia i explosió emocional, per seure, ballar, escoltar i deixar-se anar.

La música familiar tindrà el seu dia el diumenge 21 de març, a l'Auditori Pau Casals, amb l’actuació del conegut Landry el Rumbero. Cançons pròpies i temes infantils de tota la vida, acompanyades de peculiars instruments, faran passar-s'ho d'allò més bé a grans i petits.

L'últim espectacle d'aquests dos mesos serà el dissabte 27 de març, amb l'obra de teatre 'Els gossos', al Teatre Àngel Guimerà. Produïda per la Sala Trono, la història fa replantejar certs temes vitals, a partir d'un seguit de reflexions, descobrint una gran heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència. Els intèrprets de l'obra són ben coneguts en el panorama teatral català: Mercè Arànega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez.

Les entrades estan numerades i es posen a la venda el 5 de febrer, a partir de les 10 del matí a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l'EMMPAC. Els dies seran el mateix 5 de febrer, del 8 al 12 de febrer i els divendres no festius, de 10 a 13h.

D’altra banda, dins de la publicació del Temporada també es recull informació de les properes activitats dels Amics de l’Orgue. En concret, del primer dels tres documentals que estan preparant, juntament amb TV El Vendrell, per fer pedagogia i divulgació de l’instrument i la seva història. Així, el divendres 19 de març, a les 20h, per TV El Vendrell, s’emetrà el documental “L’orgue, la joia del Vendrell. Des de l’inici fins a la visura”, al què més endavant seguiran dos capítols més. En paral·lel, des dels Amics de l’Orgue també s’ha explicat que es treballa ja en la programació dels concerts de la nova temporada.

+ informació: www.temporada.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada