dijous, 5 de desembre del 2019

La programació de tardor finalitza amb producció comarcal

La programació de tardor finalitza el dissabte 14 amb producció baixpenedesenca, a càrrec del Grup de Teatre del Centre, que posarà en escena 'El temps i els Conway'.
L'argument situarà l'espectador a l’any 1919. La I Guerra Mundial ha acabat fa poc, i la senyora Conway, cap d’una família benestant anglesa de províncies, vessa optimisme durant la celebració del vint-i-unè aniversari d’una de les seves filles. Tot són projectes i il·lusions, encara que de diferent tipus, per als diversos membres de la família, en un moment d’eufòria econòmica i de grans esperances de cara al futur. Un futur que no poden imaginar com els canviarà.
Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).
Aquesta suposa la darrera representació d'un total de 20 espectacles que van iniciar a finals de setembre celebrant els 10 anys del TÀG. La propera programació s'estrenarà al febrer, i es donarà a conèixer el 16 de desembre. En aquests darrers mesos s'ha posat en funcionament el sistema de venda d'entrades on-line a través del web www.temporada.cat, i la valoració és excel·lent. La majoria de públic opta per descarregar-se les entrades al mòbil, reduint així l'ús del paper, així com l'agilització a la taquilla.
EL TEMPS I ELS CONWAY
Dia: Dissabte 14 de desembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Durada aproximada: 2 hores i 15 minuts
Preu: 13 euros
Preu amb descompte: 10 euros
Autor: J. B. Priestley
Director: Llorenç Rafecas
Intèrprets: Rosa Rafecas, Jaume Sonet, Maria Cunillera, Jordi Rafecas, Mar Mitjans, Agnès Rafecas, Sílvia Catà, Georgina Palau, Pau Crous i Josep Maria Figueras
Companyia: Grup de Teatre del Centre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada