dimarts, 23 de juliol del 2019

Els cinc museus del Vendrell promocionen conjuntament la seva programació estiuenca

Aquest estiu, els cinc museus del Vendrell han unit forces per presentar la programació conjunta de totes les activitats que es faran durant els mesos de juliol i agost als diferents equipaments museístics del municipi.
Amb un disseny fresc i atractiu, que ofereix la versió en català per una banda, i en castellà per l'altra, pretén aproximar l'oferta cultural dels museus tant als vendrellencs i vendrellenques, com als turistes que venen a estiuejar a la vila.
En paraules de la regidora de Cultura i Turisme, Silvia Vaquero, aquesta publicació vol ser una “excusa magnífica perquè tothom conegui l’oferta cultural que els equipaments museístics del Vendrell presenten i que, a la llarga, s’ha d’anar coordinant encara més”.
El programa està format per una breu descripció de cada museu, amb els horaris d'obertura i les visites guiades que s 'ofereixen, així com una explicació de les activitats que s 'hi duran a terme. A més a més , hi apareix tota la informació de contacte per poder reservar o adquirir les entrades de
cada equipament
Així per exemple, el Museu Àngel Guimerà promociona la programació “Els dilluns al MÀG”, que engloba activitats de l’àmbit teatral, musical i poètic i que es duen a terme els dilluns de juliol i agost al vespre. També s’hi recullen les visites comentades que es duen a terme al Museu, així com a la Casa Nadiua de Pau Casals els dissabtes i diumenges.
La Fundació Apel·les Fenosa també apareix a la publicació amb la seva oferta de visites comentades.
De la seva banda, el Museu Deu aprofita l’estiu per organitzar diversos actes culturals com ara concerts al jardí i exposicions, i especialment, rutes turístiques, com la de “Senyors turistes”, i la de “Surt del Mar i entra al Vendrell”, que pretenen difondre el patrimoni històric i cultural del Vendrell i també de Coma-ruga de manera amena i atractiva.
A la publicació també hi té cabuda la programació del Museu Pau Casals, que durant l’estiu programa des de visites teatralitzades, maridatges musicals, concerts solidaris i commemoratius o exposicions, com la de “Victoria de los Ángeles, la veu que sorgí de la Universitat”, que s’inaugura aquest 23 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada