dimecres, 17 d’octubre del 2018

El Museu Deu acull l’exposició “Horitzons-Diàleg” del col·lectiu GROP

A partir d’aquest proper divendres 19 d’octubre es podrà visitar a la Sala d’exposicions temporals del Museu Deu del Vendrell la mostra “Horitzons – Diàleg”, un conjunt d’obres del col·lectiu GROP.
GROP és una associació d’artistes de Torredembarra que va néixer l’any 1999 per tal de promoure i difondre l’art contemporani a través de diferents expressions artístiques i activitats diverses com ara exposicions, performances, intercanvis, tallers... Centren la seva tasca en projectes expositius pensats especialment pels diferents espais, amb un treball que va més enllà del treball individual cercant una resposta en l’àmbit social.

GROP experimenta amb la creació particular i col·lectiva en l’àmbit de la pintura, les instal·lacions fotogràfiques, l’obra gràfica, vídeos, escultura, ceràmica i joia artesana, entre d’altres.
El col·lectiu presenta al Museu Deu obres de la mostra “Horitzons” i un nou treball inspirat en les peces que s’exposen al Museu Deu. En aquesta ocasió, la sala d’exposicions temporals del Museu Deu acull tècniques i estils diversos, matèries i llenguatges diferents, creacions de múltiples lectures de la mà de Fabio Guzmán, Paquita Esteban, Antonio Boira, Sibil·la Strodthoff, Cristina Riambau, Charo Costa, Jordi Morera i bruix.net (Pere Bruix).

Així, els paisatges de Miquel Villà o les figures mexicanes de Josep Cañas han inspirat obres fetes amb la tècnica artística de collage; detalls de les talles de fusta de la Sala de les Catifes són plasmades ara en olis sobre tela o en peces de ceràmica esmaltada; els teixits de les catifes del Museu Deu es podran contemplar en obres de paper o en peces utilitzant la tècnica d’estergit ... tot un diàleg entre les obres del Museu Deu i la visió d’artistes contemporanis.

L’acte inaugural tindrà lloc el proper divendres 19 d’octubre a les vuit del vespre i comptarà amb la presència dels artistes que realitzaran una performance creant un diàleg entre la paraula, la música i l’obra d’art. A més, el Col·lectiu GROC té programats un seguit de tallers al Museu Deu, que es podran consultar al web del museu www.museudeu.com.

La mostra es podrà visitar del 19 d’octubre al 6 de gener de 2019.

Per a més informació:
Museu Deu. Plaça Nova, 6.
977666308
www.museudeu.com 
museudeu@elvendrell.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada