dilluns, 21 d’agost del 2017

Homenatge a Piazzolla del quartet Les Mademoicelli a l’Auditori Pau Casals

El dissabte 26 d’agost, a les 20:30h, el quartet de violoncels Les Mademoicelli farà el darrer concert del Temporada d’Estiu a l’Auditori Pau Casals, que estarà dedicat a l’obra del compositor argentí Astor Piazzolla.

El projecte conjuga la música d’Astor Piazzolla, interpretada pels violoncels de Laia Puig, Irma Bau, Anna Costa i Amaia Ruano, amb la lectura de les seves memòries i textos de Jorge Luis Borges, entre d'altres, que permetran conèixer la fascinant història d'un dels músics més revolucionaris i polèmics del segle passat.

En aquest concert sonaran els tangos més coneguts de Piazzolla com Oblivion, Libertango o El Gran Tango. Aquesta última peça musical vol retre homenatge al gran bandoneonista Astor Piazzolla, en el 25è aniversari de la seva mort.

Les violoncel·listes de Les Mademoicelli s’han format a les universitats europees de Berlín, Londres, Basilea, París, Amsterdam i Graz; al Conservatori Superior del Liceu i a l’ESMUC de Barcelona, i han estat premiades en diversos concursos. Actualment, són pedagogues als Conservatoris Professionals de Catalunya i, paral·lelament, desenvolupen una tasca important en l’àmbit de la interpretació, la musicoteràpia i la gestió cultural.

Els projectes de Les Mademoicelli es presenten en un format que va més enllà del que entenem per un concert de música clàssica, oferint la possibilitat que l'espectador gaudeixi d'una experiència artística multidisciplinària. La formació compta amb la col·laboració d’un equip especialitzat per a la realització de cada espectacle, amb la clara voluntat d’oferir activitats inoblidables que permetin gaudir de l’art a través de la música com a mitjà d’expressió que va més enllà de les paraules.

Per a més informació als webs www.auditoripaucasals.cat i www.temporada.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada