dijous, 7 d’abril del 2016

La Big Band de l'Escola Músics participa dissabte al cicle de Jazz a l'Auditori amb un concert barreja de jazz i gospel

Aquest dissabte 9 d'abril, a les 22h, la Big Band de l'Escola Músics del Vendrell actuarà a l'Auditori Pau Casals dins del cicle de concerts Jazz a l'Auditori.

L'orquestra de jazz de l'Escola Músics del Vendrell oferirà un concert de peces de jazz però també abraçaran obres de gospel, convidant, a l'escenari de l'Auditori, el Cor Essència i el pianista i director Ramón Escalé.

En el concert es podran sentir peces conegudes com "Pick up the pieces" d'estil Jazz-funky o "Aguardiente de caña" d'estil Latin-jazz, sempre interpretades amb el toc personal dels músics de la Big Band de l'Escola Músics dirigida per Victor Verge. El Cor Essència i en Ramón Escalé acompanyaran la Big Band oferint peces de gospel com "This little light of mine" o "Joyful Joyful" entre d'altres.

L'orquestra de jazz Big Band de l´Escola Músics del Vendrell, formada per una vintena de músics, tots ells alumnes del centre i d'edats molt variades, està integrada per saxos, clarinets, trompetes, trombons, piano, guitarra, baix, bateria i percussió, la qual cosa assegura una sonoritat rica i contundent que no deixa indiferent a l'audiència.

En Victor Verge, director i saxofonista, compte amb Miquel Benavent, Sergi Raya, Pau Barnadas, Carles Carbonell, Isidre Melendre i Paco Xurado als saxos, Irene Arroyo a la flauta, Jordi Navarro i Ariadna Corbella als clarinets, Gaspar Alcocer, Quim Nicolàs, Guillem Tutusaus i Àlex Ricart a les trompetes, Jordi Daroca, Joan Carles Bové i Jordi Barceló als trombons, Alberto Arroyo a la guitarra, Dani Rodríguez al piano, Raimon Corbella al baix, Àlex Badia a la bateria i Jordi López a la percussió.

El Cor Essència és una coral formada a Vilafranca del Penedès al 2007, amb cantants de l'Alt Penedès, però també amb representació del Baix Penedès, amb molts concerts a les espatlles i que ha interpretat des de peces clàssiques de gospel fins a les més actuals. La direcció del cor va a càrrec d'Argemí Curto, que per aquest concert la cedirà a en Ramón Escalé, que el passat 1 d'abril feia sonar l'orgue de l'Església del Vendrell amb els integrants del cor de gospel Barcelona Messenger.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada