dimecres, 9 de desembre del 2015

L’EMMPAC acollirà la lectura teatralitzada de Terra Baixa d’Àngel Guimerà per recollir diners per la Marató de TV3

La lectura teatralitzada d’He mort el llop!, una versió reduïda i adaptada de Terra Baixa d’Àngel Guimerà, a càrrec del grup vendrellenc Riera Baixa, es tornarà a portar davant del públic del Vendrell i la comarca després de l’èxit de les seves representacions a la Biblioteca Pública Terra Baixa del passat novembre. I ho farà per una bona causa: recollir diners per la Marató de TV3, dedicada enguany a la diabetis i l’obesitat.

Aquest dilluns a la tarda, a la Sala de Plens, la regidora de Cultura, Eva M.Serramià, va donar a conèixer els detalls de l’acte, que es durà a terme el proper 13 de desembre, a les 18h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC).  L’entrada de la lectura teatralitzada tindrà un preu de 5 €; es podran adquirir una hora abans de començar l’acte a la mateixa EMMPAC. L’aforament és limitat a 330 entrades, tot i que també s’hi pot col·laborar amb una fila 0. 

Aquesta acció en favor de la Marató de TV3 compta amb el suport i la col·laboració de l’Associació de Diabètics de Catalunya - Baix Penedès. La presidenta de l’entitat, Anna Gómez, va agrair a totes les persones i entitats que tiraran endavant aquest acte solidari, que contribuirà a recollir fons perquè es continuï investigant sobre la diabetis, una malaltia metabòlica molt estesa que pot afectar tothom: homes i dones, persones joves i grans.

De la seva banda, la regidora de Cultura va fer una crida a la solidaritat i a assistir a la lectura del grup Riera Baixa perquè “la solidaritat de tots ajuda a la investigació de malalties que tot i que avui no tenen cura, en el futur poden tenir-la i mentrestant, es pot ajudar a millorar la qualitat de vida dels qui la pateixen”.

La lectura teatralitzada “He mort el llop!” és una versió de Terra Baixa adaptada a petits grups de teatre i per ser treballat a les escoles. Els personatges són els mateixos, però amb diàles més reduïtsa, i s’hi ha afegit un narrador com a eina fonamental per explicar el relat.  També hi col·labora l’Escola Municipal de Música Pau Casals: Carlota Baldrís ha fet la composició de peces musicals pensades per a aquest acte i la lectura compta amb un contrabaix i una flauta que són tocats per dos alumnes de l’EMMPAC.


Per a més informació: Biblioteca Pública Terra Baixa, tel. 977 66 21 18.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada