dilluns, 15 de juny del 2015

El Track 2015 ja té guanyadors!

El dissabte 13 de juny, tot i les tres hores de pluja intermitent, es va dur a terme la final del TRACK. Anna d’Ivori (Tarragona, pop), Eter (Lletger, rock metal), Medusa Box (la Bisbal d’Empordà, rock), Apac (Barcelona, funk), La Folie (Barcelona, poesia musicada), Et-co* (Segur de Calafell, folk ètnic contemporani), Ramastons (el Vendrell, rock) i Fool Brains (Valls, pop punk) van pujar a l’escenari del TRACK i, amb la seva actuació, van demostrar el gran nivell que hi ha entre els grups amateurs de Catalunya.

El grup guanyador va ser la formació La Folie (poesia musicada), de Barcelona, que s’emportà com a premi la gravació, el disseny i la maquetació d’un disc a l’estudi de gravació La Casamurada, l’actuació a la Festa Major del Vendrell 2016 (actuació remunerada amb 500 €) i la cobertura a la revista Enderrock. El segon premi, de 1.000 €, va ser per a Medusa Box (rock), de la Bisbal d’Empordà, i el tercer premi, de 600 €, per a Apac (funk), de Barcelona. El Premi Baix Penedès del TRACK se’l va endur Et-co* (folk ètnic contemporani), de Segur de Calafell, que va guanyar una actuació a les Barraques d’Igualada l’agost de 2016 (actuació remunerada amb 500 €), una formació a càrrec d’un músic/productor (cedit per l’Associació de Músics del Baix Penedès) i 300 € de premi.

La Folie


Medusa Box

Apac

Et-Co*

La formació osonenca Oques Grasses va posar el punt i final al TRACK 2015 amb la gira Living in the hol·les, presentant el seu disc Digue-n’hi com vulguis i la nova cançó del proper disc ”Amiga de ningú”. El seu directe no deixa indiferent a ningú, amb el seu sentit de l’humor particular.     


Des de l’organització del TRACK volem donar les gràcies a tots els grups finalistes, al presentador del concurs, a l’Associació de Músics del Baix Penedès, a la revista Enderrock, al Taller de Músics, al públic assistent, que, tot i la pluja, va seguir les gairebé sis hores de concert, i a totes les persones que hi col·laboren per fer possible el TRACK any rere any des del 2008. I molt especialment, el TRACK vol agrair el Jordi López, el Joseba Iturbe, l’Alfred Crespo, la Sandra Tello i el Raül Reverter la seva entrega, vitalitat i difícil tasca per decidir els classificats del TRACK 2015.

 Track 2015

Jurat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada