dimecres, 24 de març del 2021

La Sala Trono tanca la programació febrer-març

Aquest dissabte el Teatre Àngel Guimerà tancarà la primera programació del 2021. 'Els gossos' és la última representació del període febrer-març, programació que es reprendrà passat Setmana Santa, ja amb la nova cartellera d'abril-maig, presentada aquest dilluns, i per a la qual es posen a la venda les entrades aquest dimecres a partir de les 10 h.

La Sala Trono portarà en escena 'Els gossos', una obra que ens trasllada al quarantè aniversari de la Laura. Ella mateixa té una experiència fugaç però demolidora el dia que compleix 40 anys: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats.

L’Albert, l’Emili i l’Alícia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla, mentre la Laura, es descobreix capaç de la seva major heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència.

 

ELS GOSSOS

Dia: Dissabte 27 de març
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Durada aproximada: 1 hora i 20 minuts
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros


Intèrprets:

Autor i director: Nelson Valente
Intèrprets: Mercè Aránega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez
Producció: Sala Trono
--


Més informació: Àrea de Comunicació, tel. 977 16 64 71 (62)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada