dimecres, 13 de febrer del 2019

Ismael Serrano commemora els seus 20 anys a l'Auditori Pau Casals

Aquest dissabte l'Auditori Pau Casals acollirà un dels grans reclams de la programació d'aquest semestre i que, des del primer moment, ha generat molt d'interès. Ismael Serrano, després d'esgotar entrades a Barcelona, Madrid o València, farà aturada a la sala de Sant Salvador per mostrar el seu espectacle, tant compromès com el primer dia.
El debut d’Ismael Serrano fa vint anys, amb l’històric Atrapados en azul, va ser tot un revulsiu per a la cançó d’autor en castellà. Ara, el músic de Vallecas bufa les espelmes i celebra 20 anys de la seva carrera.
És un concert acústic, refinat i emocionant, en què el cantautor madrileny repassarà els seus èxits i presentarà noves cançons i versions, amb la sinceritat com a bé més preuat, i cançons que, en aquests temps d’incertesa i convulsió, animen a seguir lluitant.
Mesos després de passar triomfalment per Madrid i Barcelona, amb les entrades exhaurides, i de ser aclamat una vegada més a l’Argentina, Ismael Serrano visita el Vendrell amb el seu repertori alhora íntim i personal, d’abast públic i social: cançó, poesia i compromís.
Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals.
ISMAEL SERRANO 'Todavía'
Dia: Dissabte 16 de febrer
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 25 €
Entrada amb descompte: 20 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada