dimarts, 11 de desembre del 2018

Dijous solidari al Museu Deu

El proper dijous dia 13 de desembre el Museu Deu realitza dos actes solidaris vinculats amb la Marató de TV3. Amb el lema “La investigació dona vida” el Museu Deu s’ha afegit als actes solidaris organitzats arreu i durant la tarda del dijous, de 17 a 19 hores, hi haurà un “Photocall solidari” on tothom podrà fer-se una fotografia pel preu solidari d’1€. 

A les 18h, tindrà lloc el taller de “Cartapesta” realitzat per l’artista Fabio Guzmán on nens de sis a dotze anys pintaran uns “cors solidaris”. Es tracta d’uns cors-guardioles que es faran servir el dissabte dia 15 a la Plaça Nova en els actes organitzats per les escoles bressol Ralet Ralet i Botafoc del Vendrell amb motiu de La Marató de TV3. Per a la realització del taller cal inscripció prèvia.

A les 19h, la biòloga Joana Vicente farà una xerrada divulgativa per tal d’apropar els assistents a la realitat mèdica i humana del càncer. Aquesta iniciativa està organitzada per la Fundació La Marató de TV3, on més de 400 professionals de la salut s’encarreguen d’impartir al voltant de 5.300 sessions divulgatives en cada nova edició amb la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties que es tracten al programa televisiu la Marató de TV3.

També durant tot el mes de desembre el Museu Deu col·labora amb La Creu Roja com a punt de recollida de joguines. Amb el lema “Cap nen sense joguina”, la Creu Roja té l’objectiu de garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines per a infants en situació de vulnerabilitat. Alhora, es pretén sensibilitzar la població sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament de la infància.

Per a més informació:
Museu Deu. Plaça Nova,6. El Vendrell
977666308 - museudeu.com - museudeu@elvendrell.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada